Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

12 November 2009

Ouh My Jimmy.. Choo~!!

ok. sila senyap. selepas ini anda akan dihidangkan dengan pelbagai adegan yang sesuai dilakukan di fittting room sahaja. sila buka mata anda luas-luas.

hurmm~ mula macam nak pergi tolong izwan buat penajaan. sekali tak jadi. so, me, my prada, and my jimmy choo *siapa dah tengok pisau cukur taulah maksud-maksud ni. jadi jika anda ingin tahu, sila tonton sekarang. di pawagam berhampiran anda*, went to tebrau. my gucci want to find boots. yaaa.. boots macam but phua chu kang. erkk~ then, biasalah kalau dah girls talk nih, haih~ mata meliar melihat baju yang konon-konon macam nak beli. tengok harga.. telan liur sendiri.






hari tu dengan kak oja, tertengok baju ni. sempat ambil gambar je... but todayyyy......






taraaa~~!! i try it~!! yayayaya tak dapat beli, try pun jadik laa~ RM589. siapa mahu sponsor, sila angkat monitor...

erkk, tiada? *mood sedih*



OMG!! i lyk it! ouhh my Coach! eh eh.. ni baju Naf Naf.. erkk.. nampak sesuai.. sesiapa yang berkenaan, sila take point~





tiba-tiba ini budak kecik pun try dis baju which cost RM399~ ouh my dior~!!




she's quiet shock when i told her this baju cost 8pound.. then baru i sedar bukan 8pound... 38pound.. hee~ malu malu malu...


then the budak kecik said, "akak, kenapa baju yang akak try semua suit well dengan akak?"
ehueeww... malas nak jawab ape..



see.... i try the same baju with budak kecik but this one is black colour..


this baju turtle neck taw, i rasa nak tercekik. ouh my jimmy choo~! heh, my neck~!


see... saya nampak kelakar dengan turtle neck.. so engineer tupperware a.k.a camerawoman suruh bukak button kat leher tu.. jadi...


tara~! getting better....




baju ni ada belt.. so memang smart kat badan...


yaa~ i like it darling... sesiapa yang berkenaan sila perhati betul-betul baju tersebut dan sila cari di Jusco Tebrau, ok.

cantik~!

panas~!

ouhh my Louis Vuitton~!

ohh my Diane von Furstenberg~!!

i like!!


yaa~ lupa nak pesan kepada sesiapa yang ingin mentengok 2012 di Jusco Tebrau, tiket untuk esok, ya, esok (13 November 2009) sudah sold out. sila faham~


then balik tebrau, pigi makan itu dekat Agus~ tengah-tengah makan, tiba-tiba someone yang duk meja sebelah i said, "eh, awek ****** (perkataan perlu ditapis untuk keselamatan semua, ya para hadirin)"

erkk~ i terkedu.

jangan tambah r***u i.

ouh my pierre cardin... ouh!


10 comments:

al-fakir said...

Pegh!gempaq gila..mcm cite winter s0nata..memang sesuai ngn kamu..nape x amek je sehelai..leh g jalan2 ke timur tengah musim sejuk..xpe la nadia,try dulu pn jadi la..t da jadi jutawan,dpt gak.huhu..

aidaNadia said...

al-fakir>>
bahahah~ tiada kemampuan dari segi kewangan untuk membeli itu baju.. sob sob sob~

mier@merr said...

oh my DIOR!!

kakaka...

xleh blah citer.. menggedix sgt menjadi..haha

aidaNadia said...
This comment has been removed by the author.
mier@merr said...

faqir!!

aidaNadia said...

kak merr>>
siyess suka gilerr fazura dalam cerita ni... maya tak best sangat.. fazura rr tak tahan.. memang gedix ya amat laaa~ ouh, i love faqir! hah!


hak3.. nak tai[ faqir, tertaip fariq.. hahaha~!!

farah said...

cantek itu pea coat!!!suke gile..wish malaysia ade winter...tak merase nk pki baju2 mcm tuh.....*sigh*

aidaNadia said...

farah>>
hahaha~ tau takpe.. serius cantikkk.. sangat~~~ tak tau nak kata... harga pun cantik.. haha~

Aqma eUcaLypTus GurL said...

seyes!!! love at da 1st sight kat bju2 yg nadia pakai... hrga leh dpt sebijik hanpon.. tak pe nati laki dah kaya pow dia nk bju cam tuh... hikhik..

aidaNadia said...

aqma>>
hahahaha~ bju tu tebal.. pakai tuk winter boleh rr.. ndia pkai sekejap je pun da rasa panas sgt2.. :D