Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

19 November 2009

Thanks Bugee~!

sedang jalan-jalan tengok blog orang, saya jumpa ini dalam blog bugee <--- sila klik untuk link ke blog beliau.

Siapakah orang yang manis senyumanya?

Orang yang mempunyai senyuman yang manis adalah orang yang ditimpa musibah lalu dia kata "Inna lillahi wainna illaihi rajiuun." Lalu sambil
berkata,"Ya Rabbi Aku redha dengan ketentuanMu ini", sambil mengukir senyuman.


hehehehe.. tengok saya senyum... :D senyuuummmmmmmm... haaa~ manis3... perasan! haahha!

ouh, ada satu hari tu, saya pergi jumpa encik rahim, PPA (penolong pengurus asrama) sebab nak uruskan penempatan saya masa cuti ni. then encik rahim tegur saya, "eh, apsal kau makin putih sekarang ni? tambah berseri-seri je muka."

hahaha~! teruja! perasan gila! "encik rahim jangan puji saya lebih-lebih. nanti tak muat baju saya nak pergi uk.." hahaha

gelak besar kami di situ. ok, stop. nanti saya tambah perasan.

sejak demam ini, saya asyik makan bubur saja. sedap jugak kan. mula-mula tak mampu habis. tapi semalam alhamdulillah selera makan saya dah ok balik. walaupun telan makanan tu semua takde rasa apa even rasa pedas. layannn... semoga saya dapat sihat sepenuhnya dan dapat berlari-lari di klia nanti *konon macam cerita home alone*. tak hendak la aku berlari kat dalam airport tu. apa ke jadahnya... hihihi

ok lah, mau sambung kerja. saya kena siapkan segala aktiviti di uk and paris nanti.

till meet you soon.

daaa~

be positive is necessary. you can only keep your smile when you are thinking positively.
trust, is the most important part in a relationship. tak kiralah whatever relation pun. hanya trust yang jamin kelancaran the relation...


v(^.^)(^_~)v


2 comments:

NUR MAWADDAH MAHDIYAH said...

nadia, nadia..hehehe..:)

aidaNadia said...

bugee>>
bugee bugee.. hihihihi~