Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

08 November 2009

My Light, My Soul

eheh, iklan seketika.

apa yang anda harapkan dari orang sekeliling anda yang sayang anda kalu anda demam? (-_-")

'saya bukan seorang yang caring'

'saya tak romantik langsung'

heh, perlukah?

tertengok belog akak merr tadi *kalau nak link, sila lihat di sudut kanan belog ini, aku malas nak tolong copykan link*

single double, double single... heh, apakah makna?

adakah kita perlu someone yang sangat caring gila tahap dewa ke-19 sampai tiap saat nak mesej "wutcha doin? dah ok belom? temperature u dah turun 0.1degree celcius ke belum?"

*aiyarkk.. gila kentang sampai 0.1 degree celcius pun nak kena measure~!*

ataupun perlukan someone yang tiba-tiba datang blok u, bawakkan tomyam untuk u, sebab u kalau demam hanya boleh makan tomyam. or mintak tolong orang lain belikan u tomyam kalau dia busy gila.

*gila tomyam rr kau neh kalo demam. yup, dah tekak pahit, nak buat camne, kan? engineer tupperware pun tak mampu berkata apa-apa~*

haih~! fantasi gila aku nih di saat demam. hak hak hak ~

apa-apa pun dia, dia tetap dia. dia dia dia.

saya takkan sihat pun kalau awak caring gila.
*tapi perlu gak to comfort me~, at least*

saya takkan sihat pun kalau awak romantik gila.
*tapi perlu gak supaya ada semangat nak sihat cepat~*

yang saya perlu,

ouh lalalalala~~!!

~datang office semata-mata cari benda ni haih~ tertinggal atas meja i kat office...~

- semoga kau cepat sembuh nadia... - kata nadia fitri kepada nadia fitri~~

tata~

v(^.^)

4 comments:

mier@merr said...

wakaka...glemer i d ctu...

suda sehat bulum??

aidaNadia said...

mier@merr>>
ahahaha~~ glamer da tmbah glamer.. hahaha~! melom melom sehat~ adeihh... batuk tak brenti brenti ni~ plus selsema pun tak ilang~ sob sob sob~

shikin said...

tuh la. srottt. srottt kat blk mpp :P hope get well soon. jgn sebarkan virus anda kpd saya ok?? :P

aidaNadia said...

shikin>>
baekk.. esok saya bersin di hadapan anda, ok? hik3