Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

29 March 2010

Alhamdulillah...

alhamdulillah... my sistem dah cuba run kat laptop penolong pengurus IT FKSG, Encik Azizul...

ok, database dah boleh retrieve...

sekarang tinggal tunggu copy folder tu kat server FKSG... lama lagi.. dalam setengah jam lagi...


hope segalanya berjalan lancar


lepas ni boleh view...


http://utm.my/fksg

link ke Remote Sensing >> NOAA

anda akan dibawa ke database sistem NOAA..

\(^_~)/


nh >> ku berserah pada-Mu ya Rabbi...

.........

jap jap.. nak letak jap award dari cik kema..

ok, thanks eh cik kema... task yg kena buat tu, nanti2lah i buat.. sekarang nak tengok PSM dulu...


nh >> ade ke cik kema kata, i ni, Cik Nadia Fitri yang duk relax jek walau manyak masalah... =p isy isy isy.. hahahah~


No comments: