Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

07 March 2010

Saya Cinta Dia! (Secret Diary of My Journey to Europe) - Part 2

jom menjamu mata dengan tengok gambar-gambar masa gi London and Paris hari tu.. baru amik gambar ni dari pendrive pakcik fendi... yokk~!


Ni masa 1st day and 2nd day tau~!

looks like i was saying something to kak oja.. at KLIA. waiting our turn to masuk flight..



London Central Mosque
tempat we all solat masa hari pertama sampai di London. solat jama' ta'khir. masa tu pun dah nak dekat maghrib. maghrib around 4.30pm....


London Central Mosque



Ni masa kat Abu Dhabi International Airport. nak check-in. transit flight~



House of Parliament




tower bridge.. tempat kurungan err~ queen ape ekk.. dah lupa..







Depan istana Prince Charles




apa ntah nama taman ni, dah lupa.. (-_-")



daun mohabbatein~




tengok num plat kereta. ni dekat depan gate kediaman Prince Charles



depan Istana Buckingham








ok.. habis part first and second day.. jalan-jalan pusing Kota London.. kalau rajin jap gi i upload yang 2nd day~!

nak honeymo0n kat sana... :D

3 comments:

nuruddin | Ray said...

bestnyer ko pegi London... ^_^

YamaShita KaiTo said...

pic 7 tuh bukan tower bridge ke?

seingat saya, london bridge nie cikai jek...tower bridge yg lagi popular daripada london bridge n org selalu mistaken between those two..

anyway, lame seh tak gi london...more than 10 years..huhu~

nak gi gak sana...

aidaNadia said...

nuruddin>>
wuu~ bes3.. :D

'asim>>
o ye? akk pun lupa sudah.. dah 3bulan.. hahah~!!