Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

22 March 2010

Sudah Siap, Boleh Tidur


hahahaha tak perlulah nak klik gambar tu. tak penting pun. saje nak letak. front page my seminar paper. akhirnya sudah siap. tapi tesis tak siap lagi. hahaha~ ape daa~ member lain semua lama dah siap, kau baru siap, nak berlagak lak. hik hik hik~

esok, eh, sekarang dah lebih pukul 12tengahmalam, err.. pagi nanti, saya akan bawa ini seminar paper, kasi jumpa sama supervisor, kasi sama itu borang kelulusan untuk present final presentation PSM nanti.. kalau supervisor sign, maknanya boleh present, and tak extend \(^_~)/.. tapi..... kalau Puan Shaparas tak sign........... --> E.X.T.E.N.D *mintak dijauhkan..... *

ada seorang sahabat cakap hari tu,
"ala nadia, tak apalah. grad sama tahun depan."

ouh, sahabat, janganlah.. i nak grad tahun ni u~!


moga Allah permudahkan segala urusan... ameen

....

3 comments:

nuruddin | Ray said...

aku pown nak grad tahun ni u...hoho...

LeaQistina said...

insyaallah.. boleh punyer... :D dont worry k! all d best...

aidaNadia said...

ray and wani>>

ok, dah tak boleh tido and makan~