Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

21 March 2010

Banyaknya kena edit PSM neh~

wahhh.. seminar paper a.k.a jurnal paper tak siap agi~!!

banyak rupanya yang kena edit sebab edit tajuk, edit objektif...

semua tu kena edit sebab ada masalah kat receiver satelit tuh~!!!


aih....



abstract pun tuka


intro

literature review

method ubah sikit..


dari database management jadi database system sahaja


semua tu due to time constraint and kerosakan receiver di saat-saat akhir...


yang membuatkan benda tu banyak berubah


hahahahaha



:: L.A.Z.Y ::






p/s: cepat-cepatlah siap wahai PSM...

aku nak grad on time..



takot dowh kena hentam masa final present nanti

apa aku nak jawab??



what is the value of my project?



erkk~ Prof., saya tolong masukkan data tu dalam website FKSG je..

tu je..

at least student remote sensing ada value di situ..


takde la kami, student remote sensing dipandang sebelah mata je...


..

No comments: