Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

24 June 2010

Jadi Model

Bismillahirrahmanirrahim~


 

Duduk-duduk di ruang keluarga dan tamu lepas makan ubat, tiba-tiba tertengoklah satu iklan ni.


 

K****g's.


 

Iklan ni ceritakan macam mana nak kurus dengan hanya makan K****g's tu. Heh. Apsal i ni asyik fikir nak kurus je? Haha. Ok, sambung tentang iklan.


 

Dalam iklan tu, si perempuan nak zip seluar jeans dia, tapi tak lepas-lepas. Puas dikempiskan perutnya, dengan macam-macam cara, sampai terjatuh katil bagai, tapi sampai ke sudah, seluar tu tak boleh juga nak dizip.


 

Tiba-tiba dah boleh zip seluar jeans tu but, few seconds later, butang jeans tu tercabut. Dem.


 

Tau tak, i terfikir something.


 

Perut perempuan tu yang dah buncit......


 

Atau ter beli seluar yang terlalu kecil?


 

Hehe~ kadang-kadang pengiklan tv ni buat iklan macam tak realistik. Model tu sikit punya cantik, kecil molek, kurus kering, plus i tak nampak pun perut model tu buncit, tiba-tiba seluar jeans tak muat.


 

Terbeli yang saiz 'adik' ler tu. Kan?


 

Urmm~ sungguh tidak logik. Nak jual something yang katanya 'mampu menguruskan' tapi model sedia ada dah sedia cantik.


 

Macam mana pengguna nak percaya yang produk tu terbukti berkesan?


 

Kalau tak ada model, i boleh offer diri.


 

Haha!


 

Ngeng! Jadi model mak kau sudeyyy.


 

Ok, nak tidur. Demam.

6 comments:

anDi said...

eh u jgn x tau.. i ada sorang kwn yang cntik cun, suma org ingat dia kurus.. i je yang tau dia buncit sbnrnye..*berjaya menyembunyikan kebuncitan la kot

mungkin model diatas, adalah katagori tu. :P

Aqma eUcaLypTus GurL said...

ooo i see. iklan tuh. hikhik. dia slh beli seluo la nadia. seluo tuh patutnya size ma. tapi dia nk pki jugak. hukhuk.

lady dyana said...

haha..
Nadia nk jadi model iklan Kelog's.. meh ak cadangkan ko jadi model dia.. nak2? :D Iklan colgate pon ok jugak.. :D

Nadia Havez said...

andi>>
tapi siyes tak nampak kot perut model tu buncit.. hahaha~

aqma>>
haaa~ tu ndia kata.. seluo dy saiz kecik.. hahhaa

dee>>
apsal colgate? sebab gigi aku santekk eh?? hahahahaha ngeng sudaaa~

moktar_13 said...

cian nyer dia demam..... cepat2 la senbuh.... ;-)

Nadia Havez said...

mokhtar>>
ahax~ amiin~ kerja banyak neh~