Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

12 June 2010

Sesungguhnya saya menghargai kamu!

Bismillahirrahmanirrahim~

rajen pulak si mijie ni bagi i tag ye.. sekali lagi dia salah eja nama bapak i... tapi kan, tag ni i pernah jawab sebenarnya.. tengok entri yang ini

tapi demi tak menghampakan mijie, i jawab juga, ok. sila gembira. :)


1. Adakah anda rasa anda hot??
rasanya temperature ni masih suhu badan.


2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda gunakan sekarang??


3. Cerita pasal gambar ini??
cumilnya budak ni! dianella rannia. my cousin. sangat gebu gebu dia ni. nak cubit-cubit pipi beliau. beliau sekarang dah berumur setahun 4bulan. sangat pandai, sangat manja, sangat, oh, bijaknya budak kecil ini. kalau dia berjaya melakukan something, orang ramai kena tepuk tangan. haha. shomell...


4. Kali terakhir makan pizza?
masa tengok Prince of Persia hari tu. pizza ikan. 30mei tak silap.


5. Lagu terakhir anda dengar??
Lenka- the show


6.Apa yang ada buat selain selesaikan tag ini?
tengok bola. argentina vs nigeria. go messi go! hee~


7. Selain nama sendiri, anda dipanggil dengan nama apa?
kaklong, gemok, demok, nad.


8. Tag lagi 5 orang yang nak kena tag?
diLL
adibah ahmad
wawa
cawan kosong
memy


9.
Siapa orang no 1 kepada anda?
member yang kenal masa jadik ajk konvo (^_^)v


10. Katakan sesuatu pada orang nombor 5?
belajar takyah rajen sangat. haha. teruk.
10. Katakan sesuatu kepada orang no 5?
ecah, pa gosip terbaru..aku nak tau ni..hehe
11. No 3 ada hubungan siapa?
tak tau. single and available kot.


12. Bagaimana dengan orang no 2?
pun tak tau. erkk~ nampak macam i ni jenis tak mau amik kesah ek?


13. Kata2 cinta kepada orang no 4?
sebagai manusia, akak sayang kamu :P


14. Berikan 5 fakta yang anda tahu mengenai orang yang anda tag?
~diLL
:: ajk konvo banyak kali
:: cara cakap sangat manja
:: sweet
:: orang pahang
:: ada JLS

~ adibah ahmad
:: junior kat tech gombak
:: sekarang kat UTM
:: ambil sains komputer, major graphic kalau tak silap
:: pernah tanya pasal remote sensing kat i
:: chubby

~ wawa
:: junior remote sensing
:: sekarang tengah latihan industri
:: sangat suka cerita ketika cinta bertasbih
:: lembut je orangnya
:: boleh buat calon bini kepada lelaki di luar sana

~ cawan kosong
:: kecik je dia ni
:: sangat suka menyakat i (+_+)
:: kenal masa pilihanraya kampus baru-baru ni
:: budak Kolej Perdana
:: seorang lelaki.. hahaha~

~ memy
:: dia ni kecik jugak
:: suka baca blog dia
:: junior remote sensing
:: peramah
:: suka pakai selendang

hehe. thanks mijie.. :)

1 comment:

zul said...

memang comei huhuhu