Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

10 April 2010

Dalam Masa yang Singkat, Ini yang Boleh Kita Lakukan



dah lama tak main tag tag neh. dulu si Lea Qistina a.k.a wani lah yang rajin bagi i tag nih.. ni tag and award dari aqma, my classmate :D


1) adakah anda rasa HOT?
sekarang pukul 5.56pg waktu malaysia, dan saya berada di Kolej11 UTM. cuaca pagi ini sangat sejuk.


2) Upload wallpaper PC/laptop yang anda gunakan sekarang..?


3) Cerita pasal gambar nih...?
my feveret flower. sampai engineer tupperware boleh cakap, "eh, nama kaklong!" bila dapat tahu nama salah satu program MPM 09/10 semester depan bernama 'SAKURA'


4) Kali terakhir makan PIZZA...?
fikir jap... hmm... pertengahan februari... dengan fendi, elda, zaki dan engineer tupperware :D


5) Lagu terakhir anda dengar...?
lagu tema rancangan al-hidayah *aku kat bilik tv ni weyh, tengok kuliah subuh*


6) Apa anda buat selain selesaikan tag nih...?
tengok al-hidayah sambil tunggu azan subuh


7) Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa...?
kaklong, budak besar, budak demok, hyppo... ape lagi? ad0yai.. sodap-sodap omak bapak den bagi namo, jadi gitu lak aih~


8) Tag lagi 5 orang sape yer nak tag...?
kalau takmo tag moley?

ok2, demi aqma karim, i tag juge :D

i) bugee
ii) wani *hamik, ko lak kene.. :D*
iii) aimie erin si bisnes woman
iv) adik aimie erin, elia...
v) adibah ahmad


9) Siapa orang no 1 pada anda..?
my coursemate kat utm neh, budak yang sangat degil, baru lepas operation, nak naik motor aih!

10) Katakan sesuatu pada orang no 5...?
rindu kat teknik gombak tak? hehehe~

11) No 3 ada hubungan dengan sape...?
dengan blogshop dy.. bahaha~

12) Bagaimana pulak dengan no 2....?
wani, org state terang-terang kat sini taw! luqman padile buahahaha~

13) Kata-kata cinta dengan orang no 4...?
oh elia, love me n love ur sis.. :D

14) Berikan 5 yang anda tahu pasal orang yang tag anda...?
- banyak sakit (sian..)
- kurus je (meh lemak i nak? hehe~)
- dah 8tahun bechenta dengan bF dia (perhh~)
- cekal
- usaha tangga kejayaan *tibe2* hik3

ok3.. dah azan.. assolatu khairumminan naum...

bangun bangun.. jom solat!!!


SOLAT!!!

dirikanlah solat!!


ok ok.. tata.. :D

9 comments:

nuruddin | Ray said...

assolatu khairumminal blogging!

Nadia Havez said...

ray>>
hahaha~ nak tulis gak camtu masa tu.. kang jadik isu lak.. hik3

LeaQistina said...

nadia havez,

n3 kamu kali ni betul2 wat org sakit perut la.. gelak... adoi2...btw nama dia luqman padlie.. padile tu ejaan dolu2.. wakakaka...

dh lame xde tag2 blog nih... u stat semula ek... ok... demi u nnt i wat... huhu~

LeaQistina said...

nadia havez,

saya sudah jawab tag kamu!
sila jenguk ke:
http://gemersikhatiberbisik.blogspot.com/2010/04/doing-tiba-tiba-kena-tag.html

tq

Aqma eUcaLypTus GurL said...

nadia...
nih no akaun untuk transfer lemak...
limit 1 bulan sekila jek...
0152345469444~~~
=p

huhuhu... sesungguhnya setiap penyakit yg dtg pd kita ada hikmah di sebaliknya..

cekal?? wow~~ explain plez.. hehehe...

Kalau tak usaha macam mana nak nek tngga then cm ner nak bina rumah, jadilah rumah+tangga.. hikhik..=p

8tahun~ byk cerita dan kngn, jom jgn lupa jemput mkn nasi minyak!!

Nadia Havez said...

wani>>
adoyai~ saje je nak buat gimik tu.. nak tgk u alert ke tak.. bahaha~!!

aqma>>
adehh sebulan sekilo jek? wahd0i.. ok2.. tunggu ti nadia trnsfer..
ahaha~ tak sabo nk mkn nsik minyak kat muo.. (*_*)
cekal hadapi semua yg ada.. kamu cukup kuat.. :D

LeaQistina said...

huish... u igt i xbaca blog u ke? cuma lately i jd pembaca bisu jek.. hehe... xmo nyebok byk2.. nnt jadi lalat lak... wakakaka~

Nadia Havez said...

jangan wani.. ti betol2 bisu.. hahaha~ eh eh takmo takmo.. u mmg tak penah diam pon.. u jadi pmbaca bisu pon u bising gak.. hahah~

job said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站