Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

15 April 2010

Ayah, Exam Dah Habis. Dah Boleh Kawen Tak?


entry kali ni bersifat sangat gatal. ok. gatal. jadi jika anda semua belum ada mopiko, sila berlari ke seven eleven seketika untuk menyapu ubat tersebut di bahagian-bahagian yang gatal. selepas itu, duduk semula di hadapan laptop atau desktop atau apa saje yang seangkatan dengannya untuk membaca entri ini *sangat skema ayat bakal graduan ini* ;)

maka, dengan ini, diumumkan, tamatnya tempoh perkhidmatan saya sebagai undergraduate student. yea! eh eh, alhamdulillah.. (: eh, tapi hard cover thesis, and result final semester belum keluar, tu boleh kira dah grad ke.... erkk~ ok ok dah boleh cari calon suami, ok. eh, sengaja silap, dah boleh cari kerja. *grin... mampuih aku kalau ayah baca entri ni.. :D*

kalau masa belajar, cakap kat mak ayah pasal kahwin, mesti mak ayah melenting,
"belajar pun tak habis lagi, dah gatal nak kahwin!"

sekarang, dah habis belajar, agak-agak boleh dapat izin kahwin tak?







tak.





jawapan mereka.
"kerja pun tak lagi, gatal nak kahwin!"


ok, jangan gatal. haha.


kepada fresh fresh pisang goreng panassss di luar sana. jom lah kita cari kerja. bantu ibu ayah kita. berpuluh tahun mereka memberi tumbesaran kepada kita, dari kecik tapak tangan sampai dah kena penangan *eceh eceh eceh*, tanpa mereka, siapalah kita. :'(



(^_~)v kata nak sambung master? urmm~ tengok macam mana...

rindu ibu dan ayah.. isk3~

12 comments:

joegrimjow said...

pujuk btol2
mesti die baginye
heheheheee




pengalaman
;)

Nadia Havez said...

joegrimjow>>
ahaha~ calon pun tade nak pujuk ape.. *gelak guling2*

nuruddin | Ray said...

xyah kawen la...bole dapat Wildan kat sorga...hehehehe...

Nadia Havez said...

ray>>
huu~ mari kita cari hadis dan nas berkaitan.. :D

Miss Fadhilah said...

hehe...tol2..
kalo bkn anak sape lg nk tlng kn..=)

nuruddin | Ray said...

I bet you haven't read my post...
Click the link to read it.
Here! =)

anisalya said...

blh je kawin kate kat parents tu..ngeee...

Nadia Havez said...

miss fadhilah>>
tu la, nanti kena marah kalau gatal lagi.. ;)

ray>>
dah baca lah ray... banyak kali pulak baca uh.. :D

anisalya>>
ahaha~ tak boleh kott.. :D

Miss Fadhilah said...

hehe..
nk wat mcm ne kn..

Azrul Hisham said...

fuyoo...nak kawin?? hehe...mesti ayah bagi punya...hehe

salam ziarah dari Geng Blogger..

guling2 jap kat blog ni :)

Nadia Havez said...

fadhilah>>
tu rr sal.. ahaha~ diam2 sudey.. hik3

azrul hisham>>
ahaha~ tak laa.. memaen je.. provokasi.. haha~

Miss Fadhilah said...

hehe..=)