Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

28 April 2010

Kadang-kadang Buang Masa itu Seronok

haha~ kena tag.. padan muka.. ini semua MIJIE punya pasal~~~


go to your facebook photo files,
select the 8th photo in profile folder

&
post that photo along with the story behind it


haha~ gambar ini terjadi apabila kesengalan berlaku pada waktu dan ketika saat-saat tegang membuat Projek Sarjana Muda (PSM)

pada ketika itu sedang kesedihan, memikirkan, bagaimana ingin mengubah semula PSM itu kerana ada masalah teknikal yang berlaku.

dan due date masa tu 2weeks more.. hahaha~ dalam keadaan weng weng itu, maka terhasilah lukisan ini.. ngee~

selekeh~


challenge 8 blogging friends to do the same. :)

wani a.k.a lea qistina

sara d junior sekolej

cik memy d junior

miss adibah d junior juga

coretan budak kecik yang kosong cawannya

cik aqma d kosmate n luvly fren

cik wawa d junior kos

cik dill d convo team


hah, yang kena tag tu, ape lagi.. silalah buat iye.. ekeke~


p/s: sebab tinggal aku and beberapa orang je kat utm nih, semua kerja pun nak pass ehh~ :P

5 comments:

nabilah_2908 said...

hehehe..ok gak tu...slh satu cara meluahakn segala resah gelisah di hati melalui lukisan.. :)

Nadia Havez said...

tepat.. hehe~ tapi.. lukisan ni.. kalah ngan budak tadika kott.. hik3

Tarmizi Abd Rahim said...

wah!!

Nadia Havez said...

wah?

Aqma eUcaLypTus GurL said...

alamak... kat profil pic tuh ade 7 pics jek... cam ner ek?