Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

21 April 2010

Saya Cinta Dia! (Secret Diary of My Journey to Europe) - Part 4 (2)





oxford university



ni bumbung kolej termahal kat oxford... kami difahamkan *err ayat berita* kolej ni didiami oleh golongan bangsawan di serata dunia.. mereka hidup dalam kemewahan macam di negara mereka. everything ada protocol and schedulenya.. masa kitorang nak masuk kolej ni, ternampak seorang puteri sedang busy study dekat bilik dia..



terima kasih kepada salah satu penaja.. roxxel.. :D



dalam salah sebuah gereja di oxford... masa nak masuk tu, swing swing sikit.. boleh masuk ke?




haa.. ni dining hall yang penuh artistic.. ni kat kolej putera-puteri tu... macam pelik jugak, hidup mereka macam kat hostel.. kena ikut schedule..





depan pintu~




RINDU OXFORD~!!

3 comments:

sebelas said...

bestnya dapat jalan situ :D


http://nomborsebelas.blogspot.com/

shikin said...

tuh laaaa. rindu UK juga. akak! nak gmbar dari kamu2. kak oja n etc. camera sendiri. :)

Nadia Havez said...

sebelas>>
huu~ bes.. :D

shikin>>
erkk~ akak mana ada cam masa gi sana.. kak oja ade rr..