Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

07 April 2010

Dedication





tadi dapat mesej dari my supervisor, Puan Shaparas.. "supervisor kena sign.."

erkk.. means kena buat dari declaration of thesis tu lah ek~

kelam kabut sebab acknowledgment and dedication tak buat lagi.

"ira, tolong buatkan dedication. kaklong tak reti la nak letak apa.."

"kaklong buatlah sendiri. dulu kaklong yang berkobar-kobar part dedication tu."

erkk~

maka, jadilah ia...





mm.. ok tak? hahaha~ dedication je pun. manyak munyik rr kau nadia.. :P


(^_~) nak tulis nama siapa lagi ek? boleh tambah lagi ni sebelum pegi hantar bind hard cover.. urmm~



p/s: benda ni dah dibetulkan oleh farah, my pren.. lupa lak yang dia cikgu english.. kan dah kena tegur grammar.. bahahaha~

2 comments:

Aqma eUcaLypTus GurL said...

and for you.....

terasa mcm utk saya bila baca...=p
nice 1.. simple tapi bermakna...

Nadia Havez said...

aqma>>
yup.. for you.. hehehe~ very meaningful kan.. suka3~ :D