Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

26 April 2010

Tanda-tanda blok kolej anda sudah tiada penghuni

berikut merupakan beberapa tanda-tanda yang menunjukkan blok yang anda huni tidak berpenghuni.. *edisi serammm*

1. bila kat parking lot tak ada kereta lain selain kereta anda dan kereta pembantu felo.

2. bila anda boleh konker bilik tv sorang-sorang tanpa orang lain selain anda dan pembantu felo.

3. bila anda boleh senang-lenang cucuk plag laptop kat soket bilik tv tanpa berebut dengan sesiapa.

4. bila anda dapat sumbat kain-kain kotor dalam mesin basuh tanpa perlu tunggu Q yang panjang.

5. bila anda je yang jadi tukang tutup pintu bilik air tiap-tiap malam lepas habis cuci muka, basuh kaki dan ambil wudhu'. heeeeeeee~ *ala-ala seram*

6. bila anda mula pandang kiri kanan tiap kali gosok gigi dan basuh muka di bilik air.

7. bila anda ternampak... errr.. takmo cerita dah...

bye!

(-_-") menghitung hari untuk pulang ke KL...

8 comments:

Ayfa said...

Yang last skali tue memang seram..haha..sumpah..aku kalau part yng last..aku terus request blok len..hehe..

Ayfa said...
This comment has been removed by the author.
sebelas said...

wakakakakaaka..lawak giler tanda2 nie :D



http://nomborsebelas.blogspot.com/

Nadia Havez said...

ayfa>>
buat bunyi saspen skettt... hik3

sebelas>>
haha~ janganla gelak.. edisi seram nih.. hik3

Ayfa said...

ade plak bunyi saspen..kang aku pengsan..tak sempat pindah blok..haha!!

Alynn Notnot said...

x sabar nk balek umah jgk!! :DD

Tarmizi Abd Rahim said...

anda telah ditag..sila buat yer..

http://miedziesangathampeh.blogspot.com/2010/04/budak-psiko-junior-mengetag.html

tada kmph said...

hooohooo...sme gak ngan kolej aku..hahhhahhha...