Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

28 April 2010

Macammmm~ Mula la aku rasa nak men***** kan...


ah, tak payah klik gambar nak bagi jelas. aku rasa macam hape tah kan. sekarang ni final semester kan. then boleh lak result satu subjek tu D+ kan.. aku pun tak paham kan..

D+ bukan kena repeat ke?

sengal

dem!

(T_T)

aku tengah sedih weyh~!!

(T___T)

dalam kelas perform ok, report anta on time, ape agi?

takkan sebab final exam ngan test n kuiz boleh jatuh berdebuk macam tu?

dulu ade subjek, aku siap tak hantar assignment lagi, paling teruk pun B-

ni antara subjek yang aku concentrate jugak

awat sampai D+???

wehh~ memang tengah mental gila nih..

DOWN~!!!

aku final semester weyhh~!!! :(

................................

12 comments:

apik said...

mintak dia semak paper balik!!

Nadia Havez said...

apik>>
sangat down~ hilang semangat nak pegi jumpa lecturer tu.. tak paham kenapa dapat macam tu.. aarrgghhH~!

kella said...

alamak...
ku mengerti perasaan mu!
minta semak balik tak boleh ke?
arrgghh last sem lak tuh...
byk3 sabar tau. mohon petunjuk dariNya..

Nadia Havez said...

kella>>
wuhuuu~ masih dalam tekanan.. belum sedia nak jumpa lecturer.. aaaa.. da berhurai air mata nih..

Tarmizi Abd Rahim said...

wah!!sgt kejam...tetiba rasa cuak plak...

fairuz said...

hilang semangat nak jumpa lecturer tu? haha..apa guna kau jadi MPP kalau benda macam ni pun dah boleh buat kau hilang semangat..

Nadia Havez said...

mijie>>
hik3 ilek2.. huu~ tarik napas pepanjang.. hihi

fairuz>>
ape kene mngena mpp ngan hal ni?

Tarmizi Abd Rahim said...

D+ xkena repeat...D- baru kena..

Nadia Havez said...

mijie>>
o0 yea? banyak fahaman dah aku dengar.. ade kata D+, ade kata C, aaa.. macam2~

~ h a n i m h u s i n ~ said...

tgk subjek nadt...klu FKM ad yg C- dah kene repeat..

lagi satu klu final year project kalau fail,,x kene extend..tapi ada special exam..masa cuti panjang ni lah..

xmo sedeh2 =)

~ h a n i m h u s i n ~ said...

final year project pulak..final year student!

budak class ak pon ada yg fail..P.A cakap ambil special exam...ko dah refer P.A?

Nadia Havez said...

hanim>>
o0 yea? takot wo0o.. aaaa~ tapi tak kol PA lagi.. erkk~