Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

27 April 2010

Gigi Saya Sihat dan Kuat!




ini gambar semasa saya menjadi penyampai berita. eh. calon je pun. ahaha~
saje-saje gatal test power. walaupun tak power.

hahahaha

sangat kelakar bila member-member sekelas sangat memberi sokongan padu.
oh, terima kasih


:)

p/s: jadi penyampai berita perlu gigi yang kuat dan sihat!



sementara mengisi masa-masa terakhir di utm yang terchenta ini
pergi ke pusat kesihatan
dengan niat mahu meng'check' gigi
yelah, selagi masih bergelar 'mahasiswa'
dengan kos yang murah
mahu juga rasa gigi ini dibelai

jumpa dentist, check dan check
oh, kata doktor,
"adik nak cuci gigi ye? nganga mulut besar sikit"
proses membersih gigi bermula
maaakkk.. sangat ngilu.. ggrrr~
hehehe seronok betul gigiku dibelai-belai

siap mencuci
"adik, gigi bongsu adik belum tumbuh lagi tau. gigi second last pun nampak macam baru je tumbuh. pelik juga kenapa gigi adik lambat tumbuh"
*dah doktor pun panggil adik, nampak sangatlah saya masih muda. hehe~*



ini bukan gigi saya. cari kat fail inchik google

p/s: maka saya belum boleh makan kacang. hehehe~




3 comments:

Ayfa said...

gigi bongsu gigi yg mana satu ek??

Nadia Havez said...

paling belakang sekali.. geraham paling last~

Ayfa said...

pwh..knape kau punya tak tmbh lgi??aku pun hairan gak..haha!!