Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

06 April 2010

Pagi yang Ceria!



tak tau kenapa rasa nak menulis. walhal banyak lagi benda yang perlu ditulis dalam tesis. insyaAllah, target siap petang ni jugak. hee~ *padahal target awal, malam tadi. tapi sakit kepala menyerang kembali, tak boleh tak boleh*

mm.. pagi ini sangat ceria. sebab, pagi-pagi sangat sejuk, pastu rasa macam tak nak bangun, pastu rasa macam duduk kat UK *sangat berangan*

ehem, baru tadi zai call minta sijil konvo dia. petang ni dia balik KL. ada interview kerja. ada 2 interview pula tu. wahh~ murah rezeki..




lagi sorang, my ex-boss, abd hadi, pun dah dapat panggilan ke proton and merc.. fuyo0o mantap-mantaplah diorang ni.




yang namanya LELAKI, student engineering pulak tu, tak payah risau sangatlah. banyak sangat dah kawan-kawan i, belum final exam lagi dah kena panggil interview sana-sini.

tapi dengan syarat, u all punya pointer takde la teruk sangat kan.

pasaran kerja memerlukan LELAKI sekarang ini walaupun IPT didominasi kaum perempuan.

maka, sedarlah wahai LELAKI. anda masih diperlukan. so, lelaki, jangan malas-malas *macam i bahahaha~*. anda adalah pemimpin. janganlah nanti semua sektor didominasi kaum perempuan. dan janganlah nanti kita ketandusan lelaki untuk mengisi ruang-ruang yang sepatutnya dipelopori kaum adam.

isy, cakap-cakap adam ni teringat pula remy ishak dalam cerita nur kasih.


aku rindu adam.

..
(^_~)v peace no war, hehehe

3 comments:

Nur Mawaddah Mahdiyah said...

hbs kita nk kojo kek mno cik ndia??haha...macres pun xmo kite??rmai pompuan yg smbung blja...ekk??hikhik..

Nadia Havez said...

tak tau la cik gee.. aih~ i pon pening..

Tarhata Kiran said...

huhu......:D