Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

15 April 2009

Aku ditag Wani.. Cet!

Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama tersebut?

~Sakura Merah Jambu~ Kenapa? Suka hati aku la nak bagi nama apa. Cet! Aku suka pink ke tak, aku pun tak tau. Yang pasti, i love pastel and soft color.. (soft??)


Apakah nama link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

Link??? nadiafitrihavez.blogspot.com Sebab tu nama aku seyh... I'm proud with my name! (^_^)v


Apakah "method" penulisan dalam blog anda?

Lebih kurang macam penghilang tekanan, penyampai, pemberita, skuad terjah, etc. Hehhehehehe...


Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

Tak Pernah. Next-->


Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik

blog yang tag anda ini?

Si Syazwani anak Pak Cik Selamat tu ke? Heh! Dia 'driver' i masa dia muda dolu2.. wakakakaka


Senaraikan 5 orang yang anda akan TAG:

i) Kak Wani n Hamsternyerr
ii) Enchik Bo~_ _ _ _
iii) Budak Kecik yang minat Yuna
iv) Encik Zaki Omar
v) Erin Giler Gambar
~hehehehe~


(^_^)v


5 comments:

LeaQistina said...

weh.. apa maksud i 'driver' u? hurm.. *konpius sambil mata pusing2*

jap lagi i ada paper... doakan i leh jwb k.. daaa

aidaNadia said...

dah dah dah.. kepala dah swing swing lagi mau bisisng2.. :P

wanie said...

ohoho..byk kna jwb ni..bhya tag nih...leh jadi isu negara..hahahaha

aidaNadia said...

hahahaha..

jawaaab.... jangan tak jawaaabbbb...

:P

LeaQistina said...

keh.. keh.. keh.. bgs2.. nnt i jd supplier tagged lg kat korang sume ek.. hehe.. :p