Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

02 April 2009

Minta Maaf

Salam..

Maaf dipohon atas beberapa entri sebelum ni yang sangat menggambarkan keterlaluan ketidak stabilan emosi saya. Biasalah, perempuan.. ada 'masa-masa'nya... hahahahahaha

Di sini ingin saya tekankan, saya sudah stabil, dan sekarang sedang ke'busy'an menyiapkan lambakan tugasan di akhi-akhir semester.. (macam biasa...)

Ok, start kerja sekarang!!! Don't blogging pleassseeee!!!!!!

4 comments:

LeaQistina said...

Salam kembali,

'masa-masanya?' teettttt!!! Kantoi... wahahaah...

Apa pun wahai cik ndia, no problemo la... Inilah fungsinya blog. Sebagai tempat meluahkan apa yang berbuku di hati. Walaupun kita hanya berbicara sendiri tapi banyak sahaja telinga dan mata yang sudi 'dipinjamkan' buat kita.

So, selagi mampu meluahkan. Luahkan sahaja. Jika sudah tidak mampu meluahkan, itu tandanya anda berada dalam bahaya. Mana tau anda berpotensi menjadi edan. wahaha.. Bahaya, bahaya..

Apa pun all d best yek buat cik ndia. Daa...

aidaNadia said...

eh, dah lama tak sambung my novel.. isy! takpe2.. pas final ti!! nantikan!!!!

apik said...

gi la bershoping..
releasekan tension.. hehe..

LeaQistina said...

ah.. nape fasal novel lak kuar nih? hehe.. apa pun.. upload la kat sini cik kak.. dr awal.. tp make sure jgn wat org nangis lg ek.. klu tak mmg nak kena la cik ndia ni.. ada gak blog yg kena bakar nnt..wahaha..