Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

16 May 2009

Konvensyen Kebangsaan MPP IPTA dan tulang belakang ku...~

sedih sangat.. huu~ tara dapat pigi itu konvensyen at UTHM...
amat sday.. malas nak amik cuti LI lama sangat...
plus 18 mei ada medical check up...
my tulang belakang ni lum sihat pun agi..
tapi buat2 macam dah sihat kan..

mau nye idak, asyik berjalan kaki ulang alik...
pastu sampai bilik sndiri, terbaring tak sedar diri ahahaha
kebelakangan ni sakit dia semakin menjadi2..
masa praktikal ni lebih2 lagi..
nasib baik duk dekat umah..
tu yg balik keje trus tak larat nak buat apa, terbaring smata..
tak brani nak bagi tau ibu ayah, nnti dorang susah hati huhuhu~
tak apa lah, nnti hari isnin, bagi tau doktor saje...
mesti kena marah dengan doc, sebab tak dengar cakap..
"nadia, u can't walk too far, tak boleh angkat bnda2 berat, tak boleh tu, tak boleh ni.."
i am sorry doc, keadaan memaksa... saya tiada pilihan lain, serius!
abis tu doc, wut shud i do? all the methods are only suit to old people, not for me as young lady..

"nadia, absorber tulang belakang kamu dah koyak.. ada 2 absorber yang koyak.. dekat dengan bahagian pinggang.. sambungan antara tulang belakang n tulang pinggul... n slipping disk..." kata Dr Azwa sambil menunjukkan imej MRI saya.. dibahagian sambungan antara tulang blakang n tulang pinggang...
inilah kata-kata yg masih saya ingat sampai sekarang..
punca sakit blakang saya sudah dikenalpasti selepas ujian MRI...

urmm~ dugaan dari Ilahi...

No comments: