Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

25 May 2009

Masihkah Ingat??

masihkah diingati tajuk 'ibu suda stat cari menantu?'

ya, ada seorang sahabat suruh saya tanya ibu, siapa orang tu. masalahnya, ibu saya pun tak kenal siapakah gerangan orang itu... dan selepas kejadian itu, orang itu suda tidak datang ke kedai ibu saya (mungkin serik dengan soalan bertubi-tubi dari ibu saya yang bak machine gun itu). jadi, dengan ini, saya ingin mengatakan, itu hanyalah rasa keinginan dari ibu saya untuk bermenantu.

hahaha

ibu oh ibu... i love you so much (macam dedikasi untuk ibu je..)

ya! saya sangat sayang ibu. (entri yang lepas2 dah cakap sayang ayah. now ibu pula ya. saya perlu berlaku adil...) thee~


No comments: