Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

01 May 2009

P-U-Z-Z-L-E (Part 2)

bentuk yang bila dicantum, namun kurang sesuai.. tapi bila kita berusaha juga menyudahkannya, pasti kita akan dapat bentuk yang dikehendaki.

berbalik kepada persoalan puzzle dalam entri sebelum ini. seseorang telah membuka minda saya berkaitan 'bentuk yang tidak sesuai' *thanks to dat person, i owe u!*

wel, kadang-kadang dalam puzzle juga, cantuman yang cuba kita buat tu, tak kena. ada cacatnya. mungkin juga cantuman tu tak sesuai di tempat tu. each puzzle dah di'allocate' dengan tempat masing-masing supaya gambar dapat disudahkan dengan jayanya~

kalau kita berusaha, teliti, tekun dan bersungguh-sungguh juga nak sudahkan puzzle tu, pasti kita akan menemui bentuk yang sesuai yang telah di'allocate'kan untuk tempat tersebut...

mendalam maksud ayat entri kali ni. renung2kan~


No comments: