Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

27 May 2009

MU dan BARCA





VS



hari ini di ofis, saya memakai baju kurung batik mpp. sob sob sob. sangat rindu skudai. hari ni dan semalam ada kelas english intensif untuk mpp. wah, lepas ni saya balik skudai, mesti semua speaking. isk isk isk. ruginyerr..huwwaa!! dan dengarnya, kelas ini adalah kelas english torbhaik, tergempak, dan segala-gala ter... sangat beruntung sahabat2 saya mendapat peluang itu. takpe2, ti balik, ajar saya pulak!

bersesuaian dengan tajuk di atas, ingin saya kongsi dialog antara anak dan bapanya malam tadi. lebih kurang jam... saya pun tak ingat.

eno: ayah! jom esok. MU ngn barca.. (sambil tersengih)

ayah: oh, yelah! nak kena tengok ni! nak tengok kat mana ye?

eno: apa lagi, kedai mamak laa~ eno boleh tengok. exam dah habis, kat skolah pun takde watpe...

saya: heh, haah la.. malam ni MU ngan barca. tapi, esoknya kerja.. huwaa (buat nada menangis. buat cepat!)

eno: padan muka kaklong. hahahaha (gelak tidak ikhlas)

saya: ayah, jom tengok... jom laaa... tak kesah la keje pegi gak.. aahahaha

ayah: nadia sokong mana?

nadia: barca! (sengih :D)

ayah: alaa... bukan MU ke?

nadia: bila lak nadia sokong MU? hoh, tidak tidak.

ayah: yela2.. takpe laa.. nak tengok tak? (ayah berkata sambil matanya bercahaya2. hah! shining! :D)

nadia & eno: nak!

ira: heh? gila bola diorang ni. layannnnn....

ihik... so, MU ke BARCA? kekekeke~

8 comments:

sang kamen said...

hidup barca!!! messi best!! MU suck.. (macam ade harapan MU menang jer sedey!!)

aidaNadia said...

huk3.. xpe2... lom lawan lom tau.. :D

sang kamen said...

yeah aku harap rooney injured secara tiba-tiba, ronaldo kene paksa balik kawen, mak die suruh

aidaNadia said...

erkk? xkn la smpai cmtu sekali?

xpe2.. MU takkan selamanya di atas...

al-fakir said...

BARCALONA VS MU ,agak2 mu kene bape belasah bape?cepat2...BARCA memang best...

aidaNadia said...

al-fakir>>
hehehehe.. patik bukan ahlul nujum nak agak2..

naomiashikin said...

MU!!!!! glory man u!!

aidaNadia said...

wahahaha~ keputusannya..... barca menang!!! yay!! eto'o n messi mmg best!