Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

25 June 2009

Ayah dan Engineer Tupperware Kemalangan

tarikh: 24 jun 2009
hari: rabu
tempat: simpang empat jalan ampang (di hadapan public bank)
mangsa: daddy co0L and engineer tupperware
kenderaan: motor daddy co0L dan toyota vios

- daddy co0L ingin ke shah alam membawa engineer tupperware bagi men'setel'kan hak SSPN engineer tupperware.

kejadian:
- ada sebuah kereta vios yang dipandu oleh seorang lelaki cina U-turn di simpang yang tidak dibenarkanU-turn.
- seorang pejalan kaki ingin melintas.
- toyota vios mengelak pejalan kaki.
- daddy co0L hendak membelok ke kanan *berada di kanan toyota vios.
- hasil pem'brek'an toyota vios itu maka terlanggarlah motor daddy co0L dengan toyota vios itu.
- maka terjatuhlah dady co0L dan engineer tupperware ke kanan.
- daddy co0L menahan motor dengan tangan beliau supaya engineer tupperware tidak tersepit kakinya.
- 'box' di belakang motor menjadi penyelamat. kaki engineer tupperware nyaris masuk ke rim tayar motor.

kecederaan:
- daddy co0L lebam di peha dan bahu, muscles injured
- engineer tupperware luka di lutut dan siku
- toyota vios - NULL - tiada

ganti rugi:
- lelaki cina itu membayar RM100++ kepada daddy co0L.

kesimpulan:
- gunalah boX untuk motor anda.

perasaan ana:
- sangat sakit hati sebab lelaki cina tu tak mau bayar ganti rugi sebenarnya. nak setel kat balai boleh, tapi you lah kena teruk.
- dahlah U-turn di tempat larangan, lepas tu mengakibatkan kemalangan!

!@#$%^&*()+=!!!

sabarlah wahai nadia...

to engineer tupperware,
terlalu banyak masalah dan dugaan terjadi semasa preparation kamu masuk U. pasal wang pendahuluan lah, yuran lah, dan macam-macam lagi. so hargailah setiap apa yang dikurniakan. belajar biar smart my dear (^_^)v

2 comments:

sang kamen said...

lah sian nyer.... xpe blajar elok yer ET(engineer tupperware.. bleh x panggil ET panjang sgt lah)... sabar nadia.. tuh belom aku jatuh lagi.. kalo aku jatuh mesti ko marah giler kan hahahahahaha....

aidaNadia said...

sang kamen>>
ET?? menarik gak :D nama yang menarik untuk engineer tupperware *dia sedang membaca komen ini. sekian, terima kasih*
ko jatuh? ahaha~ no komen :P