Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

02 June 2009

Sunset and Sunrise

gambar ini diambil dari balkoni rumah saya. pemandangan matahari terbenam. baru balik kerja ni. tiba-tiba nampak pemandangan oren. trus amik fon, snap 2-3 pics. tapi tak bape cantik coz takley z00m. hiss... masa ni sebenarnya matahari tu nampak bulat sangat dan alam sekeliling ala-ala oren-oren. SubhanAllah...

nampak bumbung rumah je lebih. hee~


heh.. i am not a professional photographer :P


yang ni pula, sun rise, matahari terbit. gambar ni diambil dari balkoni bilik saya di Kolej 11, UTM. masa ni saya tengah study untuk paper remote sensing for atmospheric application kalo tak silap.

nampak tak macam 2 tiang tu? tu la Masjid Sultan Ismail, UTM

another one yang menghadap MSI dan center.


ni from my balkoni also, shoot ngadap futsal court kolej 11.

seronok pula duduk dekat bilik tu sebab pemandangan pagi sangat cantik. next semester, bilik i ngadap kiub dalam. nampak bilik orang aje laa~ takpe, bosan2 leh gi bilik ustazah, tengok hutan kat belakang tu! :P

No comments: