Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

23 June 2009

Pasar Ikan Manhattan

hari: sabtu
tarikh: 20 jun 2009
tempat: KLCC
masa: 2000H
tujuan: makan besar satu family di 'Pasar Ikan Manhattan' sempena;
  • result upsr ira
  • result pmr ira
  • result spm ira
  • result matrik ira
  • ira dapat masuk UTM
  • result upsr eno
  • eno dapat masuk CBN
hanya ini yang dapat kaklong bagi untuk adik-adik kaklong *apsal macam skema and sayu je nih?*. kaklong terpaksa bagi hadiah secara 'kombo' kepada korang berdua *sebab keadaan ekonomi dunia masih belum kukuh*. tapi tak apa, kaklong dah bagi hadiah in advance dengan mengajar kamu berdua sampai pandai *heh? riak riak riak! shuuuhh!!!*. ok, we all sefamily having fun at klcc that night. gila-gila lah. macam, ntah! *grin* just look at these several pics (^_~)


'Pasar Ikan Manhattan' inilah tempat kami 'membeli' ikan.
*agak-agak kalau macam ni lah rupa 'pasar' kat malaysia ni, mau ramai anak-anak dara tak merungut kalau mak suruh pergi pasar tiap pagi. tak meredah lecak, selut, lintah, lumpur, bla bla bla ok, ok ni dah terdescribe benda lain*


dalam LRT, on the way to KLCC
*utamakan tempat duduk untuk orang yang lebih 'tua'*


eno wutta wutta, mommy n me~
*err.. berdasarkan caption bagi gambar sebelum ini, adakah ini bermakna saya sudah tua?*



cumilkah? err...


adoi, luv this pic!


dah tak ada gaya nak buat sebenarnya~


bagilah peluang untuk engineer tupperware ni bergambar sepuas-puasnya


engineer tupperware sedang check kandungan polimer kat meja tu
*ahahahaha, ok, tak lawak*



kassimah selamat! versi KL


eno wutta wutta sangat fotogenik. serius.


ni fotogenik tak? err err err.... ok stop. jangan nak perasan, nadia.


pandangan belakang


calamari ring *free seyh!*


tropical breeze


mentekederah :P


heh, punya sedap sampai garfu pun nak gigit?



ceh, pinggan kosong tu bermakna engineer tupperware ni berjaya menghabiskan isi pinggannya dalam masa yang singkat *_*



ni gambar amik sendiri menggunakan handphone kesayangan kaklong
*suka hati dia je buat handphone tu macam kaklong dia punya*



dah tak larat nak habiskan~ take away

semua perbelanjaan dalam RM100++. affordable with the taste, place, and service. yang best, got free calamari ring, soup, and ice lemon tea. pheww.. i ordered fishermen's yang platter for two or three *nama je for two or three tapi kami sefamily pun tak larat nak habiskan. macam mana?*. set tu ada fish fillet, calamari, udang, fries, garlic rice, wut else? oh, mushro0m. mushro0m kat sini lagi sedap rather than MFM Jusco Tebrau. phew!

then, window shopink!


srius 'window shopink'. tengok dari 'window' je :D


eno wutta wutta said, beg makcik


dulu engineer tupperware tu sebut 'HUSH' as hush (sila bakukan sebutan anda)



mentengok kedai-kedai yang jual harga barang yang bukan sekadar cekik darah, malah cekik usus, platlet, sel darah putih dan yang seangkatan dengannya.



grafitti *eh, how t spell it?*


tinggi juga i dari mommy ye.


going back.

ira si bakal pembuat tupperware masih lapar~


sesat mencari di mana rumah kami?

ok

the end.

byk pics caption macam hampeh sebab fikiran *sengaja tak nak cakap 'otak'* agak beku sikit. nanti lah kalau ada idea nak taip apa, saya edit balik. saje nak bagi tengok gambar kami sefamily sampai anda semua pening. hehe~

titik.

(^_^)v

No comments: