Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

30 June 2009

Diari Harian Seorang Lelaki Berkerjaya

berikut merupakan diari yang dicatat oleh 'uncle'...

diari seorang lelaki:

1. pas solat subuh, lena balik

2. 7.30am, bangun mandi kambing , terus kat opis.

3. Petang balik keje. lena jap

4. pas solat maghrib . kuar makan kat kedai

5. balik makan, tgk tv , dok dpn pc, pas tu lena.

6. mcm mana nak kawin ek . ngeri je , ehehehehe


hoh! tu dia heh.. ada lelaki-lelaki di luar sana yang nak komen????

wanita itu.... err.. speechless...

7 comments:

amza said...

apa nieee, owg memain la, alamak dah post pulak, hahahahaha, for sure jatuh saham uncle :P

aidaNadia said...

amza>>
abis rr cmni.. siap bg link lagi.. :D lol.. tak jatuh punye laa saham.. :P tapi dalam zaman-zaman gawat camni, saham kat mana-mana pun jatuh.. hee~
erkk.. sowi.. owg pun memain.. :D

Am said...

its ok, saja gurau2. biar la kat situ, ehehehe

aidaNadia said...

Am>>
ker ker ker.. tapi tak macam ni kan sebenarnya? ke memang macam ni?? hahaha~

criestz said...

itu cerita scare ringkt se0rg leleki.. kalu da kawen tmbh la -dok dpn pc pastu ........(speechless).. pas tu lena... =)

kn uncle kn kn

Kish said...

wahahahaha, betul2 .. i sokong statment crietz :D senarai uncle bg tu lom ckup lengkap lg tu, ha ha ha. Cik adik comey, kasik korek lagi ye, huhu.

aidaNadia said...

criestz>>
hah, ape lagi, tolonglah tambah senarai.. haha :D

Kish>>
tu rr.. lam proses cari gali lagi nih.. kene mintak bantuan dak2 petroleum la ni.. nak korek2 sampai ke dasar. heheh~!