Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

26 June 2009

Tag dari Kak Merr Muchukk!


1. copy badge :
ok, copy suda.. *horlick ke, milo ais ke, teh ais ke.. tak de ke? ok2 enuf. ana tau lawak dah basi*


2. link/ceritakan kembali siapa yg memberikan reward ini kepada anda :
Kak Merr yang muchukk muchukk
- seorang yang muchuk
- seorang yang tough
- seorang yang banyak cakap
- seorang yang tak boleh duduk diam
- seorang yang ok2, cukup2 nanti beliau bertambah kembang dengan pujian mengangkasa *sengaja tak guna melangit*


3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri atau apa sahaja pasal diri anda:
ni yang den lomah ni. puji-pujian kepada diri sendiri ni. takpe. ana mintak al-damanhuri-yang-dah-15tahun-kenal-ana tolong jawabkan kayh! berikut adalah apa yang di'describe' oleh
al-damanhuri-yang-dah-15tahun-kenal-ana.

i) nadia.. bila merajuk dengan ibu, sayang ayah lebih; bile merajuk ngan ayah sayang ibu lebih
ii) akak yang prihatin terhadap adek-adeknya dan keluarganya
iii) suka nyakat ana
iv) pastu dah mula belajar tentang bahasa arab ngan ustaz al damanhuri sikit-sikit
v) suke bercerita tentang diri, family n teman-teman
vi) tgh tunggu filem ketika cinta bertasbih yang dia jeles tau penggambaran kat mesir *eleh jeles ke...*
vii) lagi suke gelak jahat sorang-sorang kat ym or shout blog dia
viii) suke warna turquoise
ix) nadia tgh praktikal kat jelatek katanya *tapi ana kata kat setiawangsa, mane satu betol entah*
x) suke teropong piramid dia kat mesir sinun tu, pastu siap suruh orang bawa balik pulak tu

kenapa banyak sangat yang macam puji-pujian ye? hoh, enta ingat, enta puji-puji ni, ana nak kirim durianlah untuk enta? ahaha *gelak jahat lagi* tidak tidak tidak... balik malaysia jugak haha~


4. Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda:
- erin
- farah nur adila
- siti rahmah
- syazwani selamat
- kamen raider hehe

ok

siap!


No comments: