Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

22 June 2009

Round The World!

jom jalan-jalan. antara favourite saya adalah tengok peta. *tiba-tiba sekarang dapat course yang selalu kena tengok peta, kan? dan buat peta.* ni sebenarnya kawasan yang saya nak pergi. timur tengah. heh. geram betul. ada kawan saya cakap, ada 1 fast food kat saudi arabia sedap. nama dia 'al-baik'. heh, tapi takkan nak pergi tanah arab semata-mata nak makan ayam goreng 'al-baik' kan. :D

kenapa tak ada jambatan dari malaysia ke timur tengah or afrika? *_* cuba tengok peta ni. agak-agak boleh tak buat jambatan tu?

sambunglah kat somalia ke... *eh, tapi somalia banyak lanun kan? kan?* madagascar, i like to move it move it... mesir-malaysia-mesir-malaysia-mesir *ok, enough!*



yang bulat-bulat *nampak ke bulat-bulat??* tu senarai tempat mahu pergi.
  • makkah - doing hajj and umrah *alhamdulillah, anak sape nih...*
  • UAE - nak tengok al-burj and cari jutawan arab yang kaya *hahahaha gelak yang sangat jahat*
  • egypt - nak melawat ..... eh, nak tengok piramid and minta petua kecantikan dari cleopatra
  • turki - tengok pertembungan budaya antara timur dan barat and it is one of the romantic city *sebab tak nak gi paris*.
  • greece (Ελληνική Δημοκρατία *macam mana tah nak baca?*) - saje! bukan kat sini ada banyak kaitan dengan sejarah islam dulu kerr?
  • ada agi satu tapi tiada dalam peta: holland! - heaven! nak cari bungaaa.....
bila nak kaya? nak pusing satu dunia. ahaha~
(^_~)

tak apalah. la baksa. tak dapat pergi sana buat masa ni, tengok dalam peta pun jadilah. dengan harapan, one day, i will be there! yay!
*mana tau sambung master kat holland? shuuh shuuh shuuh kau wahai angan-angan*

tolong laa jangan berangan lebih-lebih petang-petang camni wahai nadia~

cepat-cepat.. siapa nak belanja saya travel? (^_~)

2 comments:

Kish said...

Kish to Nadia:
he he, HOLLAND, yeah holland, ladang tulip! ngeh~ i pun berangan nak g sane gak cik adik nadia. Jom kta kumpul duit~ jom g sesame~ he he...

aidaNadia said...

Kish>>
tu rr pasal.. jom kita kumpul duit.. gi sana nak.. tringin gilerr baring kat ladang tulip tu.. wahaha~