Klik Klik Klik Thanks Darl!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Junior Aulad

junioraulad-728x90

08 June 2009

Here the Pengantin!

weekend lepas, i balik kampung to tampin, negeri sembilan to attend my sedara punya wedding day. i amik cuti hari jumaat (yippi yippi!). pagi jumaat selepas subuh, we all gerak to tampin. yang pergi hanya daddy, me n ira a.k.a shrek. mommy and eno wutta wutta~ tak pergi. becosh mommy sakit and eno wutta wutta~ kena jaga mommy.

the menikah was on jumaat malam sabtu selepas isya'. walimah on saturday. kedua-dua majlis disempurnakan di rumah pengantin perempuan (apsal macam ayat berita tv?)

ok, now the pengantin's pic will be around.masa hari menikah tak sempat amik gambar gro0m sebab ramai sangat2 orang berkerumun sekeliling gro0m and tok kadi and ayah bride. heh!

daddy sempat berposing sesampai di rumah pengantin perempuan


here the bride! kak Lin. masa ni belum bergelar Puan Lin. okayh!


menunggu kak lin diakad nikahkan. perasan tak i pakai jeans? sebabnya, i terlupa bawa 2 baju kurung. 1 for nikah and another 1 for kenduri. i juz brought 1. so malam nikah tu, pinjam blaus cik tikah saje larr.. hehehe~


ira a.k.a shrek oso forgot to bring extra baju kurung. so both us 'bergaya ranggi' di malam pernikahan. ira a.k.a shrek berfikir, "bilalah akak aku nak kawen?" heh? benarkah shrek?


yah! ini dia Puan Melina setelah selesai diakad nikahkan. tukar baju suda, contact lens pun suda dibuka. senyum terukir kelegaan. vaahh!


me and daddy. serius cakap i nampak tua gila dengan gaya sebegini. sekali tengok memang i ni macam bini bapak i. hak hak hak.. terpaksa terima hakikat i tak sesuai dengan gaya sebegini!


ceh! ira a.k.a shrek bergaya konon konon cumil (^_~)


here the pelamin. looks gorgeous with the lighting effect.


me and nisa. pengantin pun lom duk situ. kami suda gatal chop dulu. hee~


now the kenduri's day. tapi sayang, saya tak dapat amik gambar gro0m sebab sibuk jaga lauk-lauk, gelas-gelas, pinggan-pinggan, and karaoke (hah? perlukah?).

ikhsan and abang ajax.
dua orang 'AJK KEBERSIHAN' yang nampak 'macho'. untuk pengetahuan tuan-tuan dan puan-puan sekelian, tuala 'good morning' yang ada pada mereka sangat bersih. apakah kerja yang mereka lakukan sebenarnya?
*sambil membuat muka musykil* hehehe~



me and bride masa hari kenduri. see, nadia looks older than her age. heh! adakah ini menunjukkan saya juga sudah perlu kahwin?! heh?!

masa hari kenduri ni, another one my anak buah (anak kak Fera) call me 'Tante Nadia'. ermm.. cikin call me, acik yaya. anak kak fera pulak, tante nadia. which one yang bes ye??




penyanyi jemputan pada hari kenduri.
Mr daDdy co0L and Mr ajAx LadidA kak piTta's huSbanD


~sekian~


4 comments:

Siti Hasunah Mohammad said...

salam....yaya~ nadia bile lagi? hehehe

aidaNadia said...

erk? nadia? belum ada orang masuk meminang, so, tak boleh laa~ hehehe~ gatai... cik sunah bila lak? haha

sang kamen said...

oitt...!! cess bertandang ke negeri aku ko tak kasik tau .. siott jerk

aidaNadia said...

sang kamen>>
perlukah aku memberitahu dirimu? huahuahuahua
agipun ekau kek penang.. bukan ado pun kek nogori tuh.. hahaha